journey to nowhere

«Journey to Nowhere»
nyanyian prosaic

Astral – dunya roh, kang ora bakal dadi wong ing perintah Arsitek Agung Metakosmos.

Spirits ora duwe jiwa. Mulane, padha ora bisa njaluk, apa bisa ngrambah dening mortal manusa. Mulane, ing roh ing astral dunia terus-terusan berburu ilang manungsa jiwa, numpuk ing tempat khusus (The Black bolongan sihir), supaya nggunakake apa menehi nyawa manungsa. Miturut aturan mburu energi manungsa ilang nyawa mung bisa digunakake dening semangat kanggo kang manungsa marang asmane. Ing bali, roh iku cumadhang kanggo bantuan wong kanggo njaluk punapa mawon kang utawa dheweke kepengin ing gesang kadonyan.

Kanggo ngajak manungsa kanggo astral roh donya nggunakake melodi unik. (Undangan – opus # 1)

Ing abad tengah Mediterania kota enom anak yatim saka rolas meets sentinel astral roh (The Wizard – 2 opus #), sing ngajak wong kanggo papan kapal (kapal saka tanah adoh – opus 3 #), kang bakal njupuk kanggo wong kang ngimpi dunya sing luwih apik. Kanggo anak sing dipilih iku ketok. (Drifter – opus # 4)

N.B.

Kanggo jiwa ilang golèka ing roh Bumi duwe aturan khusus. Sentinel roh (The Wizard) kapandeng minangka lawas sugih lan wong amanah saya is looking for jiwa kang resah urip mulyo lan ngajak marang dheweke utawa Papan kapal (astral feri) menyang negara adoh, ngendi siji bisa nemokake apa pengin .

Ing wektu sing padha, sentinel semangat ora ngandhani bab lelungan kahanan kuwi “kebecikan.” Pasukan tidak ada pindhah ing lelampahan dening pasukan. Iki tanpo pekso pilihan wong, sing perlu mangertos bilih boten namung mengkono gratis lan cepet utawa mengko, nanging kanggo kabeh siji kudu mbayar soko.

Nanging kita pahlawan – mung sepi cah lanang, sangsoro saka tua katresnan lan sing ora weruh apa-apa ing gesang iki kajaba ngamuk oppressive lan telas mlarat …

Ing kapal (legendaris “Flying Dutchman”), Kapten panggilan budak “Drifter” lan téras karo wong ka Mist Island (Pulau kabut – opus 4 #), kang Wizard wis ngedika bab. Sanalika kanvas kapal set, Drifter ngeweruhi, yen lintang ing langit dibekukan, lan kapal, sanadyan, iku dipindhah karo meningkat layar mandegake membedah banyu. Iki kapal bisa ora kelet kanggo maksud apa pantai, kajaba mung siji pulo – pulo Mist. – Pelabuhan dunya astral.

Wektu iki kabeh roh, bungah kang sabanjuré mangsa dina iku cara sukacita menyanyi sing favorit lagu (Black lilin waltz – opus 6 #). Ireng lilin surem dening narik nalika Imam Agung Astral ngethok wektu kanggo lelungan manungsa bisa ndeleng lan aran donya ing kang bakal nemokake awake.

Sawise lelampahan wiwit, roh langsung ngerti bab iku lan nyepakaké kanggo ketemu karo nyawa ilang ing donya. (Spirits rawa – opus # 7)

Mendarat drifter ing pulo Jawa, kapten janji kanggo bali kanggo wong ing taun lan tabet marang cara kanggo Sumur gaib kang bisa njawab pitakonan (The Berharap uga – opus 8 #). Drifter nemokake Inggih lan nuduhake karo kang pitakonan. Uga ngandhani wong sing “ngendi waktu nganggo ora ana kang mangerténi”, nanging tabet menawa jawaban bisa ditemokaké ing Town Bayangan, kanggo kang dipimpin dalan saka Magic kristal wedhi.

Uga uga strictly warns drifter sing ing kasus kang ngirim ora marang asmane ora salah. Lan minangka panduan kanggo drifter ing roto ana bayangan sing bakal nggawa cara kanggo sing kota. Karo ing atine, Drifter iki perantauan liwat jalan pangilon ngiring dening bayangan.

Ing peteng Kota Bayangan piyambakipun sumerep akeh omah-omahé, nanging padha ora duwe jendhela utawa lawang (Town bayangan – opus 9 #). Ora ana siji diajak, ora ana siji kanggo takon.

Maringaken liwat ora ana guna kanggo wong Town Bayangan (Long run – opus # 10), lan terus ngetutake path sihir pangilon wedhi (Dark cara – opus # 11) Drifter meets jenis nyata semangat – Leprechaun. (The Leprechaun – opus # 12 (Itali lirik) .Leprechaun nawakake bantuan kanggo Drifter, nanging temen maujud sia-sia kang usaha kanggo mangerteni jeneng wong, wis toddling adoh, linglung nilaraken mripat – bola kristal lan peta pulau-negara (Sanctum tanah), marajah ing kulit sing saka ular (ular kulit peta).

Peering menyang werni, Drifter passed asing lan apik tenan Gading Castle (Temple of Doom – opus # 13) lan terus kang cara. (Ing dunya Madness – opus # 14) Segera kang meets ageng Hitam randa Spider. (Black randa aria – opus # 15) Spider ngandhani marang crita kang lelampahan, lan nawakake kanggo wong ing ijol-ijolan kanggo kang nama (Spider – opus # 16).

Drifter ngelingi sing wis ngedika oleh Wishing Well (Aja diajak wong ora di kenal bengi – opus # 17) lan meneng parted karo laba-laba, terus kang path karo Leprechaun kang peta Deadly kota, nang kono wis yakin punika Temple kang Doom – tertentu Panggonan, ngendi kabeh kudu rampung.

Maringaken masam Dead City (Deadly kota – opus # 18), ing nyanyian serius saka roh-roh, ing downtown piyambakipun sumerep puri ing bukit tebih, persis padha, kang nuduhake marang bola kristal.

Roh terus sing mburu lan nyanyi lagu tentang kota Deadly lan Ratu – roh tiga-paningalan. Padha wonder ngapa mbrontak jiwa manusa ora pengin njupuk sing dunya tentrem lan keagungan, kang wis kabeh sing perlu kanggo kalanggengan lan kebahagiaan. Solo ing paduan suara Ratu Spirits. Dheweke memuji dheweke katelu mripat, kang ngidini kanggo ndeleng apa utawa roh, utawa manusa ora bisa ndeleng. (Third mripat – opus # 19)

Drifter diarahkan puri, nanging dumadakan krungu asmane. Ia dadi watara lan sumerep kaendahan aneh saka wong wadon telu-paningalan – Ratu dunya astral. Kang padha mata glued kanggo dheweke pasuryan. Ia lumpuh dening wedi, nanging ora njupuk mata kang mati iku, sanadyan matur tembung, kang dadi metu alon-alon karo cooling aneh perasaan emptiness nang wong.

Ing pinggiran kutha Drifter ketemu kapel lawas karo pangilon retak. Panjenenganipun punika pol kejutan nalika ing pangilon piyambakipun sumerep refleksi saka wong tuwek.

Dina iki wayahe wong ngerti, kang ora aran kang manah. Iku ora detak jantung. Ana jantung ing kabeh. (Wong nyolong atiku adoh – opus # 20)

Heartless Drifter terus kang cara, lan looking ing nyedhak Castle, krungu swara saka Inggih, kang ngandhani wong apa sing arep ing. (Monolog – opus # 21) Panjenenganipun nyadari yen puri, kang sumerep mesthi kuil kang nasib.

N.B.

Kastil Gading (utawa Castle Gading) – ora mung suci roh ngendi lagi arep loot. Iki panggonan sing belongs kanggo everyone ing Astral. Mangkono, sapa wae bisa nganggep awake master iku. Kanggo manungsa Castle iki titik pungkasan lelungan. Ora ana siji sadurunge bisa tekan panggonan iki. Drifter ora disebut asmane durung, mangkono, iku kudu nggawe dhewe lan pungkasan pilihan Castle iki.

Mulane, kanggo kita pahlawan Panggonan iki misale jek kaya Istana kang nasib. Nang, Castle wis akèh kaca spion, saéngga everyone kanggo ngleksanakake pilihan diwenehi kanggo wong ku penyebab utama saka sawijining katon ing donya. Kanggo sing iku cukup mung ketik Mississauga ing pangilon suwene lan langsung pilihan punika dipun ginakaken. Konco saben pangilon kasunyatan liyane menanti siji sing liwat iku. Kanggo Drifter bisa ndeleng proyek iki keragaman pilihan – mirrors, Ratu marang wong sing mata ketiga. Yen ora, kabeh rasa sukan-lelungan bakal ilang.

Drifter kudu nggawe kang ndhuwur Pick. Nanging roh-roh nggawa Drifter ing kono lan ora entuk kanggo themself keberuntungan, minangka Resor pungkasan, lagi siap kanggo njupuk kang ilang nyawa dening aturan dhewe – kang pangilon kang bakal lunga, kanggo apa roh bakal kagolong energi kang selamanya ilang nyawa.

Ngetik Castle, rambut abu-abu Drifter sumerep, sing nang kabeh interior hiasan lan arsitektur katon kaya miliaran mirrors. Njupuk munggah ing tengah balai, wong takon Castle kanggo nuduhake marang whish dunya iki prajanji kanggo wong dening Wizard.

Sawise pisanan kang tembung, ing tembok cermin candi miwiti kanggo nyilikake watara wong, lan ing saben pangilon kang weruh ora mung ing roh, kang ketemu ing dalan, nanging uga akeh wong astral jalmo. Sadhar kang posisi, Drifter dumadakan sumerep cilik bola kristal, kang kacetha ing cilik jelas cermin perak pigura. Putus asa, karo kang mripat ditutup, kang langkah menyang iku ….

Sabanjuré wayahe ora kroso beats atiné, lan ngelèkaké mripaté, Drifter sumerep piyambak ing panggonan kono padha kang miwiti lelampahan nekat lan ing kadohan, disappearing ing sinar matahari terbit, siluet kapal hantu. (Kastil Gading – opus # 22)

Awal ing esuk kang teka marang kampung halaman. Kanggo everybody kang ana siji maning, tapi mung toddled rambut abu-abu lawas wong. Drifter banget kaget bilih piyambakipun eling kabeh, nanging kanca lan tanggi ora nitèni Dèkné. Dheweke ora ngerti durung, sing kanggo kutha klairané wong mung siji wengi mung lewat …

Kangge, ngapusi surem masyarakat roh ngelingaken wong sing menehi hasil ora rampung. Padha wara-wara bilih piyambakipun tak apa iki duwe utang (pihak mripat), nanging tak ora apa kudu menehi wong tinimbang (asmane). (Pelajaran nasib vol 1 (roh ndeleng) -. Opus # 23)

Terus mikir bab apa kedaden marang, lawas wong mulih marang ngarep lan nyadari yen saiki dheweke memandang kasunyatan kanthi mripat katelu, ditampa ing Astral. (. Pelajaran nasib vol 2 (Drifter view) – opus # 24) Saiki dheweke bisa ndeleng apa manusa biasa ora bisa ndeleng.

A sambel dadakan ing lawang diselani lawas wong pikiran. Di ambang piyambakipun sumerep ayu wadon enom (Cascawella – opus # 25). Astral Ratu tiba ing dunya manusia, dijenengi Drifter minangka budak pepeteng, sing kiwa kang manah ing donya adoh saka roh-roh. Sawise dheweke words dheweke dadi menyang ageng putih ular lan crawls adoh.

Dheweke uga marang Drifter sing ing sembarang manungsa ana bisa akeh hal-hal sing bisa diganti, kalebu jeneng, nanging ora ganti kang manah, wong ora bisa ngganti kang gesang.

Ular raksasa ngubengi adoh, nanging dheweke kiwa cilik perak rusak salib, pointing metu, karo bantuan saka iku, Drifter bisa njaluk bali menyang dunia astral, kanggo ngrampungake deal unfinished karo dheweke. (Rattlesnake – opus # 26)

…………

Final simfoni komposisi (Farewell lumaku – opus # 27) medley lan teges memori saka manungsa, sing eling kabeh sing kedaden marang, sadurunge wong kudu bali kanggo nggoleki lan njupuk bali dhewe jantung saka gloomy astral dunya.

…………..

Frank Whip

Frank Whip

“Aku ketemu Dima kanggo pisanan ing pungkasan nineties di Moskow lan kita langsung mejet iku mati lan cepet dadi kanca apik. Panjenenganipun salah siji perwira loro saka KGB 9 Departemen sing ing sajarah departemen iki presented karo cufflinks saka Presiden Amerika, Dima punika Presiden Association Rusia pengawal lan takon kula kanggo gabung ing organisasi kanggo bantuan berkembang hubungan internasional kanggo kang aku iki diajeni narima, kang wis kontrak kanggo bisa karo donya paling perusahaan ing perlindungan pribadi.

Kita bersama kegiatan memuncak ing panyiapan saka “Grey Shadow internasional pengawal klub” kanggo wong supaya masalah dening menehi wong platform kanggo ngrembug keamanan karo para ahli.

Lan nalika iku takon kula kanggo Ngowahi teks ing sawetara lagu-lagu iki aku mung seneng banget kanggo oblige. Malah liyane supaya Aku iki kaget dening kualitas teks piyambak. Padha English words karo Rusia rasa lan saben wong ana kaya sawetara jenis dongeng, nanging ing rasa padha bagian saka kabèh.

Ing pungkasan 2013 kabeh teks kanggo “Journey to Nowhere” dimodifikasi, bebarengan karo nyanyian musik. Band tak menehi jeneng saka klub pengawal.

Aku yakin wong lanang ngrambah swara unik. Aku nelpon iku opera modern, nanging padha nimbang iku fantasi. Apa iku pancene – sampeyan kudu ngadili dhewe

Frank Whip

Presiden “Grey Shadow International pengawal Club”