journey to nowhere

«Udhëtim në Nowhere»
libret prozaike


Astral – një botë shpirtërore, të cilat kurrë nuk do të bëhen njerëz me urdhër të Arkitektit Madhe Metakosmos.

Të Spirits nuk kanë shpirt. Prandaj, ata nuk mund të merrni, çfarë mund të arrihet nga njerëzit e vdekshëm. Prandaj, shpirtrat në botën e tyre astral vazhdimisht gjueti për shpirtrat njerëzore humbur, stacking ato në vend të veçantë (vrimë e zezë magjike), për të bërë përdorimin e asaj që i jep shpirtin e njeriut. Sipas rregullave të gjuetisë energjinë e shpirtit njerëzor humbur mund të përdorin vetëm nga fryma e të cilit njeriu i dha emrin e tij. Në kthim, fryma janë të gatshëm për të ndihmuar një person për të marrë çfarëdo që ai apo ajo dëshiron në jetën tokësore.

Të ftojë njeriut për shpirtrat astrale botë përdorin një melodi unike. (Ftesë – opus # 1)

Në mesjetare të qytetit mesdhetar jetim rinj djalë dymbëdhjetë takon shpirtin sentinel astral (Wizard – 2 Opus #), i cili fton atë të hipte në anije (anije nga vendi i largët – opus 3 #), e cila do të marrë atë në ëndrrën e tij e një bote më të mirë. Për djalë zgjedhja është e qartë. (Drifter – opus # 4)

N.B.

Për shpirtrat e humbur në kërkim për shpirtrat Tokës kanë një urdhër të veçantë. Sentinel shpirti (Wizard), dukej si një njeri i vjetër i pasur dhe të besueshme vazhdimisht është në kërkim për shpirtin e cila është e pavendosur jetën tokësore dhe fton tij ose të saj në bordin e anijeve (trageteve astral) në një vend të largët, ku mund të gjeni atë që ai dëshiron .

Në të njëjtën kohë, shpirti Sentinel nuk informon udhëtar në lidhje me kushtet e një të tillë “mirësisë.” Forcat Askush nuk shkoni në një udhëtim me forcë. Kjo zgjedhje vullnetarisht e personit, i cili ka nevojë të kuptojnë se vetëm asgjë nuk ndodh për të lira dhe më shpejt ose më vonë, por për çdo gjë një domosdoshmëri për të paguar diçka.

Por heroi ynë – vetëm një djalë të vetmuar, të privuar nga dashuria prindërore dhe që nuk shoh asgjë në këtë jetë përveç bujë shtypës dhe varfëria e pafund …

Në anije (legjendar “Flying Holandezi”), kapiteni quan djalë “Drifter” dhe lundroi me të në Island Mist (ishullin e mjegull – opus 4 #), e cila Wizard kishte biseduar rreth. Sapo kanavacë vendosur anije, Drifter vënë re, se yjet në qiell blokuar, dhe anije, edhe pse, ai u zhvendos me sails fryrë ndaluar të pres ujë. Kjo anije nuk mund të rrinë në çdo breg, përveç një ishull – ishullin e mjegull. – Një port i botës astral.

Këtë herë të gjithë shpirtrat, duke u gëzuar se viktima e tij të ardhshëm është në ajo është mënyra më e gëzuar duke kënduar këngën e tyre të preferuar (qiri Black vals – opus 6 #). Qiri Black ndezur nga një shkëndijë kur prifti i Madh i Astral shkurton kohën për udhëtar i njeriut të jetë në gjendje për të parë dhe të ndjehen botën në të cilën ai do të gjejnë veten.

Sapo filloi udhëtimi, shpirtërore menjëherë e di në lidhje me të dhe të përgatitur për të përmbushur një shpirt të humbur në botën e tyre. (Spirits kënetë – opus # 7)

Zbarkoi drifter në ishull, kapiteni premton të kthehet për të në një vit dhe i sugjeron atij rrugën për në pusi magjike që mund të përgjigjem pyetjeve (uruar edhe – opus 8 #). Drifter gjeni mirë dhe i referohet atij me pyetjen e tij. Pra tregon atij se “ku koha shkon askush nuk e di”, por sugjeron se përgjigja mund të gjendet në qytetin e hijet, për të cilat çuan rrugën nga rëra Magjike kristal.

Well gjithashtu rreptësisht paralajmëron drifter se në çdo rast ai nuk duhet të tregoni emrin e tij për të askujt. Dhe si një udhëzues për Drifter në arrati e tij nuk është një hije që do të tregojë rrugën për atë qytet. Me këtë në mendje, Drifter endej nëpër rrugën pasqyrë ndjekur nga një hije.

Në errët qytetit e Hijet ai e sheh shumë shtëpi, por ata nuk kanë dritare ose dyert (qytet i hijeve – opus 9 #). Askush për të folur, askush nuk të pyet.

Kalimi mbi të padobishme për atë Qyteti i Shadows (afatgjatë – opus # 10), dhe duke vazhduar për të ndjekur rrugën e rërës magjike pasqyrë (mënyrë e errët – opus # 11) Drifter plotëson një lloj të vërtetë të shpirtit – Leprechaun. (Leprechaun – opus # 12 (Lyrics italiane) .Leprechaun ofron ndihmë për Drifter, por kuptuan kotësinë e përpjekjeve të tij për të gjetur emrin e një personi, është toddling larg, absentmindedly lënë sytë e tij – një top të kristaltë dhe një hartë tëishull-shteti (tokë Sanctum), gdhendur në lëkurë e një gjarpër me zile (hartë e lëkurës gjarpër me zile).

Hedhur sytë në një top, Drifter sheh një të panjohur dhe të mahnitshme Fildishtë Kalaja (Tempullin e kijametit – opus # 13) dhe duke vazhduar rrugën e tij. (Bota e çmenduri – opus # 14) Së shpejti ai takohet me një merimangë të madhe ve Black. (Black veja aria – opus # 15) Spider tregon atë historinë e udhëtimit të tij, dhe ofron për të ndihmuar atë në këmbim për emrin e tij (Spider – opus # 16).

Drifter kujton se ishte folur nga Uruar pra (A nuk flasin me të huaj sonte – opus # 17) dhe të ndarë në heshtje me merimangë, vazhdon rrugën e tij me hartën e Leprechaun ndaj qytetit vdekjeprurës, ku ai është i sigurt është tempulli i kijametit tij – i sigurt vendi, ku çdo gjë duhet të bëhet.

Kalimi i nxehur Dead City (qytetin vdekjeprurëse – opus # 18), nën të kënduarit solemne e shpirtrave, në qendër të qytetit ai e sheh kështjellë në kodër të largët, saktësisht njëjtë, i cili tregoi atij topin kristal.

Spirits vazhdojnë gjuetinë e tyre dhe duke kënduar një këngë në lidhje me një qytet vdekjeprurës dhe mbretëresha e tyre – frymën tre-sy. Ata pyes veten pse shpirti rebel njerëzor nuk duan të marrin botën e tyre të paqes dhe madhështi, e cila ka gjithçka që ju nevojitet për pavdekësi dhe lumturi. Solist në kor është Mbretëresha e Spirits. Ajo përshëndeti sy e saj të tretë, e cila lejon për të parë se çfarë as shpirtërore, as njerëzore nuk mund ta shohin. (Syri i tretë – opus # 19)

Drifter është i drejtuar drejt kështjellës, por papritmas ai e dëgjoi emrin e tij. Ai kthehet përreth dhe e sheh bukurinë e çuditshme e tre-sy gruaje – Mbretëresha e botës astral. Sytë e tij ishin ngjitur për fytyrën e saj. Ai është i paralizuar nga frika, por mos marrë sytë e tij jashtë saj, as thënë një fjalë, ai shkon ngadalë me një ndjenjë ftohje të çuditshme të boshllëkut brenda tij.

Në periferi të qytetit Drifter gjen një kishëz të vjetër me një pasqyrë plasaritur. Ai është tmerrësisht surpriza kur në pasqyrë ai sheh reflektimin e një njeriu shumë të vjetër.

Në këtë moment ai e kuptojnë, se ai nuk e ndjen zemrën e tij. Kjo nuk është e heartbeats. Nuk ka asnjë të zemrës në të gjitha. (Ajo vodhi zemra ime larg – opus # 20)

Drifter pashpirt vazhdon rrugën e tij, dhe duke kërkuar në afrimin Kalaja, e dëgjon zërin e mirë, e cila tregon atë se çfarë po ndodh. (Monolog – opus # 21) Ai e kupton se kalaja, të cilën ai e sheh me siguri është tempulli i fatit të tij.

N.B.

Kalaja e Fildishtë (ose e Fildishtë Kalaja) – nuk është vetëm një vend të shenjtë e shpirtrave, ku ata do të pre. Ky është një vend që i përket të gjithëve në astral. Kështu, çdokush mund të deklarojë veten një mjeshtër i saj. Për njeriun kjo Kalaja ishte pika e fundit e udhëtimit. Askush para mund të arrijë këtë vend. Drifter nuk quajti akoma, kështu, ai duhet të bëjë zgjedhjen e tij dhe të fundit në këtë Kala.

Prandaj, për heroin tonë ky vend duket të jetë si Kalanë e fatit të tij. Brenda, Kalaja ka shumë pasqyra, duke lejuar të gjithë për të zbatuar zgjedhjen dhënë atij nga shkaku kryesor i shfaqjes së saj në botë. Për këtë ajo është mjaft e mjaftueshme vetëm të hyjë në pasqyrë e duhur dhe menjëherë zgjedhja është zbatuar. Pas çdo pasqyrë tjetër realiteti pret për atë që kalon nëpërmjet saj. Për Drifter mund të shohim këtë diversitet të zgjedhjeve – pasqyra, Mbretëresha i dha atij një sy të tretë. Përndryshe, të gjitha ndjenjën e sipërmarrje-udhëtimit do të jetë e humbur.

Drifter duhet të vini e tij të lartë. Por shpirtrat e çuar Drifter në shtëpitë e tyre dhe jo për të fituar themself fat të mirë, si një mjet i fundit, ata janë të gatshëm për të marrë shpirtin e tij të humbur nga rregullat e tyre – në pasqyrë e të cilit ai do të shkojë, në atë frymë do përkasin energjinë e tij humbur përgjithmonë shpirtin.

Hyrja Kalaja, Drifter gri-flokë sheh, se brenda të gjitha dekorimet e saj e brendshme dhe arkitekturës duket si një miliardë pasqyra. Getting në qendër të sallës, ai i kërkoi Kalaja për të treguar atë dëshironin bota ishte premtuar atij nga Wizard.

Pas të para fjalëve të tij, muret pasqyruar e tempullit të fillojë të tkurret rreth tij, dhe në çdo pasqyrë ai nuk e pa vetëm frymën, të cilin ai u takua në rrugën e tij, por edhe shumë të tjerë krijesa astrale. Realizimin pozitën e tij, Drifter papritmas sheh një top të vogël kristali, e cila është reflektuar në një kornizë të vogël të qartë argjendi pasqyrë. Në dëshpërim, me sytë e tij të mbyllur, ai hapa në të ….

Moment tjetër nuk ndiheni të rreh e zemrës së tij, dhe hapi sytë, Drifter e sheh veten në të njëjtin vend ku ai filloi udhëtimin e tij të dëshpëruar dhe në distancë, zhduket në rrezet e diellit në rritje, siluetë e një anije të fantazmave. (Ivory Kalaja – opus # 22)

Herët në mëngjes u kthye në vendlindjen e tij. Për të gjithë ai ishte askush tjetër, por vetëm një njeri toddled flokëthinjur vjetër. Drifter ishte shumë i befasuar se ai mend gjithçka, por miqtë dhe fqinjët e tij nuk e njohin atë. Ai nuk e di ende, se për popullin e tij qytetin e lindjes vetëm një natë kaluar vetëm nga …

Ndërkohë, komuniteti mashtroi zymtë e shpirtrave kujton atij se marrëveshja nuk është përfunduar. Ata deklarojnë se ai mori atë që ai u ka borxh (sy të tretë), por ata nuk mori asnjë atë që ai duhet të japë atyre në vend të (emrin e tij). (Mësimet e fatin vol 1 (shpirtërore parë) -. Opus # 23)

Vazhdimi për të menduar për atë që ndodhi atij, plaku kthehet në shtëpinë e tij dhe e kupton se tani ai e percepton realitetin me sy të tretë, ka marrë në astral. (. Mësimet e fatit vol 2 (view Drifter) – opus # 24) Tani ai mund të shohë se çfarë njeriu i zakonshëm nuk mund ta shohin.

Një papritur trokasin në derë ndërprerë plakut menduar. Në prag ai e sheh një grua të bukur të re (Cascawella – opus # 25). Astral Mbretëresha arriti në botën e njeriut, i quajtur Drifter si skllav i errësirës, të cilët u larguan zemrën e tij në një botë e largët e shpirtrave. Pas fjalëve të saj ajo kthehet në një gjarpër me zile të madhe të bardhë dhe crawls larg.

Ajo tha gjithashtu se Drifter në çdo jetën e njeriut nuk mund të ketë shumë gjëra që mund të ndryshohen, duke përfshirë emrin, por duke mos ndryshuar zemrën e tij, një person nuk mund të ndryshojë jetën e tij.

Gjarpër gjigant crawled larg, por ajo la një kryq argjendi të vogël të thyer, duke theksuar, se me ndihmën e tij, Drifter mund të kthehet në botën astrale, për të përfunduar marrëveshjen e papërfunduar me të. (Gjarpër me zile – opus # 26)

…………

Përbërja final simfonike (Lamtumirë ecin – Opus # 27) është një përzierje dhe kjo simbolizon kujtimin e një njeriu, i cili kujton gjithçka që ka ndodhur atij, para se ai duhet të kthehen për të gjetur dhe për të marrë përsëri zemrën e tij nga një botë të zymtë astral.

…………..

Frank Whip

Frank Whip

“Kam takuar Dima për herë të parë në fund të viteve nëntëdhjetë në Moskë dhe menjëherë goditi atë dhe shpejt u bë miq të mirë. Ai ishte një nga dy oficerë nga Departamenti i 9 KGB që në historinë e departamentit u prezentua edhe me mansheta nga Presidentët amerikanë, Dima është Presidenti i Shoqatës ruse të truprojave dhe më pyeti për t’u bashkuar me organizatën për të ndihmuar zhvillimin e marrëdhënieve ndërkombëtare për të cilën unë u nderua për të pranuar, ai kishte kontrata për të punuar me korporatat më të mëdha në botë për mbrojtjen personale.

Aktivitetet tona të përbashkëta kulmuan në krijimin e “klubit truprojeve ndërkombëtar Grey Shadow”, e për të ndihmuar njerëzit të shmangur problemet duke u dhënë atyre një platformë për të diskutuar sigurinë me ekspertët.

Dhe kur ai më pyeti për të redaktuar tekstin e disa këngëve të isha shumë i lumtur të detyrojnë. Edhe më shumë që unë isha i befasuar me cilësinë e vetë teksteve. Ata ishin fjalët angleze me sensin ruse dhe secila prej tyre ishte si një lloj përralle, por në një kuptim ata ishin pjesë e së tërës.

Deri në fund të vitit 2013 të gjitha tekstet për “Udhëtim në Askund” është modifikuar, së bashku me libret muzikore.Band mori emrin e vet nga truprojat e klubit.

Unë jam i sigurt guys arritur një tingull të veçantë. Unë do ta quaja atë një opera moderne, por ata e konsiderojnë atë si një fantazi. Çfarë është me të vërtetë – ju keni për të gjykuar veten

Frank Whip

Presidenti i të “Grey hijen e truprojeve Club International”